Pás s bodovou aplikaci turmalínu 1 ks Body: 45,0

Kód: 30126
1 884 Kč 1 884 Kč / 1 ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Už žádné bolesti zad! Pás napomáhá snížení napětí v oblasti bederní páteře, pasu a spodní části břicha. Při použití výrobku pocítíte příjemné, postupně se zintenzivňující teplo, které vám pomůže se uvolnit a obnovit vlastní síly.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pás s bodovou aplikací turmalínu

Volnost a pohodlí v každém pohybu!

Pás pomáhá snížit lokální napětí v oblasti bederní páteře, pánve a podbřišku. Turmalín zlepšuje krevní oběh, vyvolává subjektivní pocit tepla v bederní oblasti. 

Vhodný při sportovní a jiné fyzické aktivitě, stejně jako při dlouhodobém sezení nebo stání a pro ty, kteří vedou sedavý způsob života. Délku pásu je možné regulovat gumičkami na suchý zip, max. obvod 110 cm.

Turmalín - co to je?

Turmalín je jediným minerálem na Zemi, který má trvalé magnetické pole. Turmalín je jedinečný kámen, který se používá v léčitelství v Indii jako tlumič bolesti. Turmalín je název z indického tura-malí, „pokrytý prachem“. Je piezoelektrický a přitahuje tak mimo jiné i částečky prachu a popela. Indové znali turmalíny z Hindukúše a Srílanky. Ve světě se vyskytují největší naleziště turmalínů v Africe, Afghánistánu, Brazílii, Kanadě, na Madagaskaru, v Mexiku, USA a na Srí Lance.

Jak to funguje?

Je to velmi jednoduché. Lidská krev obsahuje želeno (přibližně 4,2 gramů), a proto vzájemné působení turmalínu a lidského těla funguje na elektromagnetické úrovni. Výsledkem je zlepšení krevního oběhu a metabolických procesů (v oblasti působení). Turmalín se od těla zahřívá, přičemž vydává infračervené záření a vyvolává molekulární vibrace. Při použití výrobků s bodovou turmalínovou vrstvou pocítíte příjemné, postupně se zintenzivňující teplo. 

Co turmalínový pás umí?

  • snižuje místní napětí v oblasti pasu, bederní páteře a spodní části břicha
  • pomáhá zlepšovat krevní oběh.

Jak se turmalínový pás používá?

Na bedra přiložte vlhký ubrousek, na který upevníte pás. Po 15-20 minutách začnete cítit teplo. Doba nošení se stanovuje individuálně, ale neměla by přesáhnout 2 hodiny denně.

Tip: Výrobky obsahující turmalín je zpočátku možno nosit jen několik minut a postupně zvyšovat dobu použití.

Co tě může překvapit?

V místě aplikace pásu může docházet ke vzniku zarudnutí a pocitu pálení. Jedná se o normální reakci, která vymizí po 3-4 hodinách po odstranění návleku.

Jaké jsou kontraindikace?

Produkty s turmalínem se nedoporučují  používat v následujících případech: zvýšená tělesná teplota, onkologická onemocnění, křečové žíly nebo poškozená pokožka v místě aplikace. Produkt se nedoporučuje osobám s kovovými implantáty v těle, včetně kardiostimulátoru. Lidé se zvýšenou funkcí štítné žlázy by se měli poradit s lékařem.

Chceš vědět více?

Prohlédni prezentaci o produktech s turmalínem nebo se podívej na krátké video:

prezentace výrobky s turmalínem TianDe

  

Aktivní složky:

Turmalin

Turmalín

Turmalínový prášek se získává z minerálu, který vyzařuje elektromagnetické vlnění. Při interakci s lidským tělem generuje mikrovlny, díky jejichž působení se zintenzivňuje výměna látek v lidských buňkách, a tím i schopnost těla vylučovat toxiny.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdraví a vitalita
Hmotnost: 0.317 kg
Problémy a potřeby: Bolest zad
Produktová řada: Turmalín
Body: 45,0
? Zdravotnický prostředek: I. třídy

Elena radí - Pás s bodovou turmalínovou vrstvou

Webinář produktové lektorky Eleny Jesíčkové na téma Výrobky s bodovou turmalínovou vrstvou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Affiliate program