Sbohem mastným vlasům

Boj s mastnými vlasy je každodenní rutinou pro mnoho z nás. Jedná se navíc o souboj, ve kterém je velmi obtížné zvítězit. Proto si určitě často pokládáte otázku: "Proč zrovna já?!". Rádi bychom vám odpověděli, ale univerzální odpověď neexistuje. Určitě jste si navíc již přečetli mnoho článků, ze kterých víte, jak problém s mastnými vlasy teoreticky vzniká.

Jak tedy proti mastným vlasům bojovat a proč pokračovat ve čtení tohoto článku? Níže se s Vámi podělíme o pár tipů, které máme osobně vyzkoušené. Rozhodně nemusí fungovat na každého, ale věříme, že alespoň většině z vás problém s mastnými vlasy učiní snesitelnějším.  

POUŽÍVEJTE MAXIMÁLNĚ DVA OVĚŘENÉ PRODUKTY PÉČE O VLASY

Možná si říkáte, že čím více produktů v boji proti mastným vlasům budete používat, tím bude účinek efektivnější. Opak je však pravdou. Při použití více produktů se jejich účinek může stát diskutabilním. Proto používejte nanejvýš dva ověřené produkty a nekombinujte!

SBOHEM HORKÉ VODĚ A ŽHAVÉMU VZDUCHU PŘI FÉNOVÁNÍ

Ušetřete své vlasy a pokožku hlavy zbytečným šokům. Proto si při mytí oplachujte hlavu pouze vlažnou vodou a při následném vysoušení používejte pouze studený vzduch. Zároveň omezte používání stylingových přípravků, které pokožku opět zbytečně namáhají.

KOUSNĚTE SE DO RTŮ A VYDRŽTE SI NEPROHRÁBAVAT VLASY!

Dokážete odhadnout, kolikrát si v průběhu dne prohrábnete rukou vlasy? Myslíme si, že byste napočítali mnoho pokusů. Ruce jsou totiž během dne přirozeně mastné a vy si tak přenášíte mastnotu i do vlasů a navíc tím zatěžujete vlasové vlákna i pokožku.

tiande-vlasy-01

 

JAKOU VLASOVOU KOSMETIKU DOPORUČUJEME?

Z portfolia tianDe máme osobně vyzkoušený zázvorový šampón Gold Ginger a také šampón s mýdlovým oříškemV zázvorovém šampónu totiž najdete extrakt z 1 kg zázvoru, který potlačuje nadměrnou aktivitu mazových žláz. Bonusem je, že pomáhá také v boji proti lupům neobsahuje žádné sulfáty. Mýdlový oříšek je vyráběn z více než 99 % přírodních složek a je navíc ekologický, čímž jemně čistí vlasy a nenarušuje přirozenou rovnováhu vlasové pokožky.

Pro muže poté doporučujeme šampón se stříbrem, který díky koloidnímu stříbru limituje tvorbu mazu a navíc má antimikrobiální účinky. 

tiande-sampony

CO DOPORUČUJEME DÁLE?

Mnohdy bohužel boj s mastnými vlasy pouze kvalitní vlasová kosmetika nezvládne a tělu je potřeba také jinými způsoby zevnitř. Pro muže i ženy doporučujeme používat naše bylinné čaje, které jsou vyráběny z nedotčených plání v úpatí hory Altaj. Čaje podpoří návrat vaší hormonální rovnováhy do normálu a zároveň podpoří vaši obranyschopnost a imunitu. Navíc chutnají skvěle!

Ženám dále doporučujeme použití našich bylinných vložek, které nejen prospějí ženskému zdraví, ale projeví se také na kvalitě vlasů a pokožce hlavy, což může přímo ovlivnit také váš boj s mastnými vlasy. Vložky doporučujeme používat alespoň 3 měsíce!

tiande-vlozky2

Affiliate program