DOPRAVA ZDARMA při objednávce nad 500 Kč a DÁREK NAVÍC při objednávce nad 800 Kč - do čtvrtku 2. 5.!

Šetrná péče o domácnost s TianDe

Víte, že v sobotu 17. června byl Mezinárodní den proti suchu? K této příležitosti jsme si pro vás připravili krátký mailing na téma přírodní produkty pro domácnost tianDe!

TianDe s produkty pro domácnost a ochrana přírody totiž mají mnoho společného. Všechny naše domácí produkty jsou vyrobeny s důrazem na šetrnost k životnímu prostředí, a to nejen při jejich použití, ale také při samotné výrobě, distribuci a umístění do obalových materiálů.

Navíc s řadou produktů EcoDeViva přispíváme z každého prodeje peněžní prostředky na obnovu lesů v České republice a na Slovensku. Skvělé, nemyslíte? A nyní se už vrhneme na naše oblíbené produkty...

 

PRANÍ NEBYLO NIKDY SNAŽŠÍ
Prací prostředek "3 v 1" na bílé a barevné prádlo, není potřeba přidávat aviváž. Tento prostředek je účinný na základě neiontových povrchově aktivních látek rostlinného původu. Obsahuje povrchově aktivní látky ze surovin rostlinného původu. Snadno biologickyodbouratelný. Neobsahuje fosfáty, chlór, parabeny.

SBOHEM I ODOLNÝM SKVRNÁM
Univerzální odstraňovač skvrn na bázi fytoenzymů, zeolitů a aktivního kyslíku rychle a účinně odstraňuje odolné skvrny z různých textilií, oděvů, čalouněného nábytku, interiéru automobilů, měkkých podlah. Jedna tyčinka odstraní více než 500 skvrn o rozměru 2 x 3 cm!

UDRŽTE PRÁDLO BAREVNÉ!
Oxi Hit bělič & odstraňovač skvrn
bsahuje aktivní kyslík a bischofitovou sůl - přírodní minerál starověkých moří, aktivátor čistoty a svěžesti. Bělidlo zbaví vaše oblečení odolných skvrn, městského prachu a zápachu potu na oblečení, zjemní je a osvěží barvy. Působí jako zesilovač pracího prostředku - bělí bílou, eliminuje zašednutí a zažloutnutí, zachovává jas barevného prádla.

ecodeviva

Affiliate program