Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

Víme, jak na křečové žíly

Ačkoli jsou vnímány spíše jako kosmetický problém, mohou být důsledkem závažnějších onemocnění a zároveň ony samy mohou organismu způsobit vážné komplikace. Naštěstí existuje celá řada možností, jak se jich zbavit.

Křečové žíly se nejčastěji objevují na dolních končetinách, ale problém může postihnout jakoukoli žílu na těle. Křečové žíly vznikají v případě, kdy se krev hromadí v žíle a rozšiřuje ji. Obvykle k tomu dochází z důvodu oslabení žilní stěny, absence nebo nedomykavosti chlopní.

TianDe ve svém sortimentu nabízí produkty, které napomáhají posílit elasticitu žil, ulevují od otoků i pocitu těžkých nohou.

Přečtěte si recenze našich zákazníků:

  • "Slaviton je můj top produkt co se týče bolesti všeho druhu, na křečové žíly a oteklé nohy, používala jsem ho i na karpalní tunel, u horečky u dětí a nachlazení mažeme na hrudník a čelíčko. U nás v rodině nesmí dojít. ????"
  • "Lesní procházka je pro mě nejlepší z nejlepších produktů v TianDe, já používám již několik let na mazání nohou v kombinaci se Slavitonem a nohy mi neotékají a nebolí, používám ráno i večer po koupeli."
  • "Solná koupel na nohy Levandule. Voňavá, ulevujicí sůl na nožky. Nohy a paty jsou jemné, uvolněné, lehké. A ta vůně, nádhera.. Určitě vyzkoušejte.. U nás sůl milují všichni..."

krecaky-01

CO DOPORUČUJEME DÁLE DĚLAT?


Pokud řešíte výskyt křečových žil nebo otoky nohou, užitečným doplňkem jsou Tablety s extraktem z jader vinné révy, které přispívají k normální funkci krevních cév. Jádra (semena) révy vinné mají příznivý účinek na stav kardiovaskulárního systému. Jejich složky pomáhají posilovat a chránit všechny části kardiovaskulárního systému, zlepšují mikrocirkulaci krve.

Doplněk stravy "Geroproline" přispívá k prevenci předčasných změn v těle souvisejících s věkem - prodlužuje mládí. Udržuje elasticitu tepen krevních cév

Pro zmírnění napětí, únavy a pocitu "těžkých nohou"  slouží také Levandulové náplasti na nohy. Aktivní složky náplastí působí na akupunkturní body na chodidlech, které pomáhají očistit organismus.

krecaky-02

Affiliate program