DOPRAVA ZDARMA při objednávce nad 500 Kč a DÁREK NAVÍC při objednávce nad 800 Kč - do čtvrtku 2. 5.!

Zaslouží si tátové svátek?

Byli jste už na besídce pro tatínky? A víte, kdy se slaví den otců?

Oslavy dne otců u nás zatím nejsou tak populární jako akce pořádané u příležitosti Dne matek. Tento svátek si ale postupem času získává stále větší oblibu. Vždyť nezaslouží si kromě maminek vlastní svátek i tatínkové?

Jedná se o hezkou příležitost, kdy si mohou rodiny připomenout roli otců ve výchově dětí a užít si společně strávené chvíle. Prozradíme, kdy se slaví Den otců a jakým dárkem udělat tatínkovi radost.

V České republice se Den otců slaví třetí neděli v červnu, což platí i pro mnoho dalších zemí světa, jako je USA nebo Kanada. Letos tedy Den otců připadne na neděli 18. června.

Každý táta si někdy zaslouží trochu rozmazlování. A proč mu tedy nepořídit něco praktického, co využije každý den, nebo produkty pro zdraví? A nemusíte mu říkat, jak jste nakoupili výhodně! 

PRO SPRÁVNÉ CHLAPY
I muži potřebují péči a speciální přístup k pleti. Produkty řady For Men byly vytvořeny speciálně s ohledem na mužskou pokožku, která bude skvěle vypadat. A tatínek bude i krásně vonět. Kupte dva produkty se stříbrem pro muže: šampon + sprchový gel, a za 1 Kč získáte krém na ruce. A to se vyplatí!

PRO UDRŽENÍ AKTIVITY
Účinné látky doplňku stravy Geroproline pomáhají udržovat cévy pružné a předcházet předčasnému stárnutí. Nyní k nákupu navíc získáte dvě balení bylinné směsi černého čaje a kořene rozchodnice růžové, která stimuluje duševní a svalovou aktivitu a zároveň snižuje podrážděnost a zlepšuje spánek!

A JEŠTĚ MNOHEM VÍC
Kromě kosmetiky pro muže myslíme i na mužské zdraví a vitalitu. Víte o tom, že mužům nabízíme i spodní prádlo? A ne jen tak obyčejné! Ale pro muže můžeme doporučit i fytogely a náplasti proti bolesti, nebo nákoleníky a ponožky s turmalínem..

 

denotcu

Affiliate program