Mléčný peeling 120 g Body: 4,6

Kód: 30203
191 Kč 159,17 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2019

Použití peelingu je jedním ze 4 základních kroků péče o pokožku. Používá se 1-2x týdně. Peeling na bázi ovocných kyselin nepoškozuje pokožku. Můžete aplikovat jak na pleť obličeje, tak na pokožku těla. Odstraňuje odumřelé šupinky pokožky, čistí a stahuje póry.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Peeling mléčný
Použití peelingu je jedním ze 4 základních kroků péče o pokožku
Peeling na bázi ovocných kyselin nepoškozuje pokožku. Tento peeling můžete aplikovat jak na pleť obličeje, tak na pokožku těla. Mléčný pleťový a tělový peeling odstraňuje odumřelé šupinky pokožky, čistí a stahuje póry.
Peeling - exfoliant s mléčným proteinem a obsahem kolagenu a AHA kyselin aktivuje přirozené mechanismy hydratace pokožky. Zlepšuje barvu pleti a zesvětluje pigmentové skvrny, zmatňuje pleť a vrací ji pružnost. Zvyšuje syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové.
POUŽITÍ:
Malé množství peelingu naneste na očištěnou pokožku rukou, těla nebo obličeje s výjimkou očního okolí. 1 až 2 minuty masírujte. Poté důkladně opláchněte vodou - pro pohodlné použití doporučujeme použít houbičku. Bezprostředně po peelingu nedoporučujeme opalování.

 

AKTIVNÍ SLOŽKY:
 Mléčné Mléčné bílkoviny

Hydrolyzované mléčné bílkoviny zjemňují a hydratují pokožku, která je pak hladká a hedvábná, urychlují proces regenerace.

KolagenKolagen

Aminokyseliny kolagenu dokonale hydratují pokožku, která je tak pružnější a více elastická, udržují optimální úroveň hydratace.

АНА-kyseliny АНА-kyseliny

Kyselina mléčná - AHA-kyselina, která jemně exfoliuje zrohovatělé kožní buňky. Vyrovnává mikroreliéf kůže a normalizuje její vodní rovnováhu, zpomaluje proces stárnutí, zvyšuje elasticitu pokožky.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Peeling
Hmotnost: 0.12 kg
Produktová řada: SPA Technology
Body: 4,6

Webinář produktové lektorky Eleny Jesíčkové - SPA Technology

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: