Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

15. května slavíme Mezinárodní den rodiny

V roce 1993 Valné shromáždění OSN rozhodlo, že počínaje rokem 1994 bude 15. květen slaven jako Mezinárodní den rodiny. V Česku jej máme v kalendáři jako významný den. Rodina je totiž opravdu tou nejdůležitější společenskou jednotkou. Dětem poskytuje bezpečné prostředí pro růst a učení, dospělým pak dává prostor zdokonalovat se v lásce, odpouštění a spolupráci.

clanek_001

Co je cílem Dne rodiny?

Je to jednoduché – přitáhnout pozornost k obyčejným rodinám. Snad každý by jmenoval rodinu jako tu nejdůležitější hodnotu v životě spolu s láskou a zdravím. V praxi se ale velmi často stává, že je rodina zanedbávána.

Politici, sbírající předvolební body, sice jednou za čas vytáhnou nějaké „pastelkovné“ z rukávu, ale že bychom cítili a viděli nějakou výraznou podporu rodin? To moc ne.

Ale abychom to neházeli jen na naše státní představitele – sami si musíme přiznat, že často upřednostníme třeba práci před tím, abychom se věnovali potřebám své rodiny. Jestliže třeba otec pracuje 16 hodin denně s tím, že „to přeci dělám pro vás!“, je to vlastně jen výmluva. Rodinu to spíš rozdělí, než aby to nějak ocenila.

Den pro rodinu nás má všechny upozornit, že bychom si měli trochu upřesnit své priority a nastavit žebříček hodnot.

Letošní téma pro Den rodiny

Každý rok má tato oslava rodinného uspořádání své vlastní téma. Například:

  • hledáme své kořeny
  • čas být spolu
  • otec na blízku

Letos je to pro Českou republiku „Rodinná pohoda není náhoda“.

Různé organizace a instituce každoročně pořádají spousty akcí. Ty mají i různou podobu – setkání rodin v rámci nějaké komunity, dětský den plný her a soutěží, osvětové přednášky, bazary oblečení a hraček pro děti, slevové akce apod.

I na našem e-shopu s kvalitní kosmetikou najdete několik slevových akcí. Například náš oblíbený přírodní deodorant Alunit. Je naprosto unikátní v tom, že vlastně sám nijak nevoní, ani nezastavuje pocení, které je pro náš organismus velice důležité. Jen ničí bakterie, které způsobují nepříjemný zápach. Navíc zklidňuje pokožku, zastavuje krvácení z drobných ran a škrábanců a mírní svědění po štípnutí hmyzem.

V duchu letošního motta nenechte rodinnou pohodu na náhodě. Vyrazte se svou rodinou na výlet, najděte si v okolí nějakou zábavnou akci pro děti, případně uspořádejte něco vy sami. Třeba setkání rodin z okolí. Alunit vezměte s sebou do batůžku – uvidíte, že se bude hodit nejen vaší rodině. Užijte si prostě den společně s rodinou.

clanek_002

Ten nejcennější dar pro rodinu

Významné dny v roce jsou většinou spojeny s nějakým dárečkem. Narozeniny, výročí svatby nebo Vánoce jsou už úplně samozřejmě plné dárků. Co ale (a jestli vůbec něco) dát svým drahouškům v Den rodiny?

Nemusíte přemýšlet dlouho – čas! Ano. Všechno ostatní, co člověk může mít, se dá koupit, nebo nějak jinak získat. Dům, ze kterého se pak stane domov získáte za peníze. Ovšem, než vyděláte tolik peněz, aby se za ně dal dům koupit, musíte věnovat práci spoustu času a úsilí.

Dívku si získáte svým dvořením, náklonností a drobnými dárečky. Samozřejmě tam musí být i trocha té vzájemné chemie. K tomu třeba využijete nějakou parfémovanou vodu. Ale počítejte s tím, že to nevyjde napoprvé – chce to čas.

Dobrou práci můžete získat také – pracujte na svých schopnostech a vědomostech. Studujte, učte se, věnujte tomu čas. Výsledky se jistě dostaví.

Jak ale získáte čas? Nijak! Každý dostal jen 24 hodin na každý den. Nic víc a nic míň. Takže chcete dát své rodině to nejcennější, co můžete? Věnujte jim svůj čas. Ale nejde jen o to být vedle sebe, nýbrž být spolu. A to je vlastně smysl Dne pro rodinu.

clanek_003

Akce ke dni rodiny od TianDe

Pokud chcete udělat radost své rodině i malým dárkem, zkuste si vybrat z naší nabídky:

BALÍČEK pro zdravé zuby celé rodiny

Jemnou péči o ústní dutinu poskytne správný zubní kartáček s jemnými štětinami, vhodná ústní voda a zubní pasta.

BALÍČEK letní první pomoc

Speciální balíček letní první pomoci je ideální SOS balíček pro péči na doma i na cestách. Díky této základní výbavě vás nic nezaskočí.

Pektinový kysel – rakytník a jablko + vlochyně a borůvka

Při koupi Pektinového kysele s rakytníkem a jablkem + Pektinového kysele s vlochyní a borůvkou, získáte jako DÁREK Jahelnou kaši s fíky, meruňkami a dýní.

Affiliate program