DOPRAVA ZDARMA při objednávce nad 500 Kč a DÁREK NAVÍC při objednávce nad 800 Kč - do čtvrtku 2. 5.!

Den matek: Po čem mámy touží?

Vymyslet dárek pro maminku je jako vyřešit složitý matematický úkol. Do poslední chvíle si nejste jistí, zda jste to trefili. Co se dárků týče, nejsou mámy obvykle příliš sdílné. Místo konkrétního tipu na věc, která se dá zabalit, si vyslechnete typické – Vždyť já nic nepotřebuji. Blížící se Den matek, který letos připadá na 9. 5., nám tak zase pořádně zavaří mozkové závity. Čím potěšit v tento den maminku?tiande_den_matek

TianDe nápady dárků ke Dni matek

Kvalitní kosmetika je skvělým dárkem pro každou ženu. Jak ale vybrat z nepřeberného množství výrobků? Co udělá mamince největší radost? Předně byste neměli zapomenout, že každá vráska a každá jizva je jen důkazem a památkou, co vše maminčino tělo muselo zvládnout, když vás chovala pod srdcem a pečovala o vás. Proto se jich ne každá maminka bude chtít zbavit.

To, co každá máma opravdu potřebuje, je čas na sebe. A protože nedokážeme bohužel kouzlit a zařídit vám takový čas, připravili jsme pro vás nejlepší alternativu – tipy na kvalitní kosmetiku TianDe, která dopřeje každé mámě tu nejlepší péči. Třebaže má denně jen 5 minut volného času.

Rychlá péče pro každou mámu (~ 5 min)

Není čas ztrácet čas! Maminky mívají ty nejnabitější programy, a tak na péči o sebe samotné mnohdy vyčlení jen pouhých 5 minut. Co darovat mámě, která obvykle neví, kam dřív skočit?


Každodenní péče maminek (~ 15 min)


Některé dny jsou zkrátka volnější. V takových si máma vyčlení na péči o sebe klidně i 15 minut. Zdá se vám to málo? Tak to jen ještě nevíte, co všechno se dá za 15 minut stihnout. Tady máte pár námětů pro praktické mámy, které dokáží z každé minuty vytěžit maximum:


Když má máma konečně chvíli pro sebe (~ 30 min a více)


I sen se občas stane skutečností. Když maminka konečně získá chvíli jen sama pro sebe, je jasné, že ji musí využít na maximum. Jakými dárky mámu inspirovat, aby si svých 30 a více minut dokonale užila a dopřála si pořádný relax?


Speciální balíčky od TianDe


Rádi byste mamince vytvořili hezký balíček, ale nevíte, jak jednotlivé produkty kombinovat? Udělejte jí radost jedním z našich předpřipravených balíčků. Máme pro vás na výběr několik kombinací, např. balíček pro hebkou pokožku, zářivé vlasy nebo praktický balíček s TianDe produkty pro pevné zdraví.

Affiliate program