Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

TianDe pomáhá: 25 938 Kč pro Mobilní hospic Ondrášek

Na začátku roku 2020 jsme se zavázali k pravidelným příspěvkům pro Mobilní hospic Ondrášek, který pomáhá nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem. A protože každým vaším nákupem na e-shopu tiandefm.cz přispíváte s námi, rádi bychom s vámi sdíleli, kolik jsme v roce 2020 Ondrášku věnovali. 

Kolik jsme v roce 2020 přispěli?

V roce 2020 jsme společně s vámi darovali krásných 25 938 Kč, které Mobilní hospic Ondrášek využije na péči o nemocné. Moc nás všechny potěšil děkovný dopis od paní ředitelky Husovské a chceme se o něj podělit i s vámi, protože patří vám – našim zákazníkům – stejně jako nám. Bez vás bychom na tuto dobrou věc přispět nemohli.  

clanek_001

Mobilní hospic Ondrášek

Rádi byste věděli o činnosti této organizace více? Mobilní hospic Ondrášek poskytuje odbornou pomoc nevyléčitelně nemocným dětem i dospělým. Co si pod tím přesně představit? Tato nezisková organizace, založená v roce 2004:

  • pomáhá lidem v terminálním stadiu onemocnění prožít poslední chvíle důstojně, bez zbytečné bolesti, v kruhu rodiny a přátel a s dostatečnou zdravotní péčí, pomůckami a poradenstvím,
  • pracuje nejen s nemocnými, ale také s jejich rodinami, a to skrze multidisciplinární tým (lékaři, zdravotní sestry, fyzioterapeuti, sociální pracovníci, psychologové, psychiatři  a duchovní),
  • poskytuje nepřetržitou 24hodinovou péči, 7 dní v týdnu, a to v Moravskoslezském kraji.

clanek_002

Chcete také pomoci?

Kromě nákupu na e-shopu tiandefm.cz můžete lidem v Mobilním hospici Ondrášek pomoci i vlastní jednorázovou či dlouhodobou podporou. Pamatujte, že žádná částka není malá. Za pouhých 300 Kč je organizace schopna nakoupit nevyléčitelně nemocným 3 krabičky léku na bolest, které jim zlepší kvalitu života. 

Affiliate program