Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

Tipy na balení vánočních dárků

Tipy na balení vánočních dárků 

Balení dárků je neodmyslitelná součást Vánoc a my ho osobně zbožňujeme. Každý rok se navíc snažíme dárky zabalit co nejoriginálněji. Pro letošní rok jsme se rozhodli dárky balit do přírodního stylu.

 DSC09854

Jak začít?

Využijte pohádkového zimního počasí a vydejte se na procházku do lesa nebo kamkoliv do přírody. Na procházce zkuste posbírat šišky, chvojí nebo třeba šípky. Pokud se vám nepodaří nic najít, tak můžete použít třeba sušené pomeranče, hvězdičky badyánu nebo celou skořici. Při použití koření je bonusem to, že vaše dárečky budou krásně vonět. 

Do čeho dárky zabalit?

Doporučujeme používat balící papír v jemných barvách s minimem vzorů nebo skvělé poslouží také přírodní balící papír v béžových barvách (lze použít i recyklované balící papíry, které jsou navíc šetrné k životnímu prostředí). 

IMG202211161702111

Jak dáreček zkompletovat?

Rozhodně nezapomeňte na ozdobné stužky či provázky. Provázky každopádně doporučujeme volit opět v přírodních barvách – my osobně používáme jutový provázek. Na horní stranu balíčku poté tavnou pistolí připevněte všechny nasbírané přírodní ozdoby nebo sušené pomeranče a koření. Nakonec vše uhlaďte a máte zabaleno! 

DSC09965

Na fotografii níže můžete načerpat inspiraci, jak by vaše hotové dárečky mohly vypadat. Fotografie jsou z našeho listopadového workshopu, který se konal v servisním centru ve Frýdku-Místku a kde nám zkušená místní floristka názorně ukázala tipy a rady, o které se dnes s vámi dělíme. 

IMG20221116180540  

Věříme, že tyto tipy na balení vánočních dárků oceníte nebo je dokonce použijete pro vykouzlení radosti vašich blízkých pod vánočním stromečkem. 

Zaujala vás zmínka o workshopu?

Pokud bydlíte ve Frýdku-Místku nebo blízkém okolí a rádi se příležitostně dozvíte něco nového a poznáte zajímavé lidi, tak nás sledujte na sociálních sítích! Právě zde pravidelně zveřejňujeme informace o akcích, které plánujeme v našem servisním centru.

DSC09941

Affiliate program