Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

Objednávky zasíláme až do 22. 12. 2022

Vánoce jsou brány jako svátky klidu a pohody. To určitě ano. Ale těch pár dní před tím je přeci jen trochu náročnějších než po zbytek roku. Je toho opravdu hodně, co se do Vánoc musí stihnout. V TianDe vám vycházíme vstříc a vaše objednávky odesíláme až do poslední chvíle – do 22. 12. 2022

Sháníte dárek a opět to vyšlo tak nějak na poslední chvíli?

Naštěstí pro vás TianDe e-shop s kosmetikou a doplňky pro podporu zdraví funguje 24 hodin denně. Můžete tedy vybrat vhodný dárek z pohodlí domova a my vám jej až domů také dovezeme.

Garance doručení do Vánoc

Pokud objednávku odešlete do 19. 12. 2022, máte jistotu, že zboží předáme dopravci dne 20. 12. 2022. Dárek se tak včas dostane ještě pod letošní stromeček.

Pokud to nestihnete, pořád si ji ještě můžete vyzvednout osobně na naší pobočce ve Frýdku-Místku. Pracujeme opravdu až do 23. 12., takže nás bez obav navštivte těsně před Vánoci.

Co vám na našem webu nabízíme?

Pro zjednodušení výběru jsme připravili speciální vánoční nabídku – Vánoční inspirace. Najde v ní dárky jak pro muže, tak pro ženy všeho věku od hravého dětství po zralou moudrost. Co například?

Vánoční dárek pro energického muže

11334_vanocni-darek-pro-manzela

Každé Vánoce si říkáte, co koupit svému muži? Zda ocení nářadí do dílny, na zahradu nebo nějaké sportovní vybavení? I muži toho mají za celý rok hodně a zaslouží si, aby o ně někdo pečoval. Proto přicházíme s tipem na dárek letošních Vánoc.

 

Vánoční dárek pro přítelkyni

11325-1_vanocni-darek-pro-pritelkyni

Dárek pro přítelkyni se vybírá přeci jen o něco lépe než pro muže. Je tu přeci jen o něco širší výběr a více možností. Ale na druhou stranu vám může takové množství možností zamotat hlavu. Právě proto jsme pro vás připravili luxusní dárkový balíček, který je ušitý na míru ženě, toužící po nevšedním zážitku. 

Vánoční dárek pro rodiče či prarodiče

11346-1_vanocni-darek-pro-dedecka

Na dárku pro rodiče bychom určitě šetřit neměli, jedině oni se nám celý život snažili dát jen to nejlepší, proto je na čase jim to vrátit! Ať už vaši rodiče patří mezi starší generaci nebo mají náročnou práci či koníčky, určitě jim uděláte radost tímto vánočním balíčkem.

A nezapomeňte udělat radost i sobě. Určitě vás potěší naše akční balíčky s dárkem nebo extra slevy.

11565_akce-pro-rust-vasich-vlasu-a-heboucke-telo

Ať už kupujete dárek pro manžela, přítelkyni, rodiče, či pro někoho jiného, dejte si na výběru záležet. Dárky nakupte včas, ať pak nemáte stress z pomyšlení, jestli to pošta stihne dodat do Vánoc. U nás vám slibujeme, že všechny objednávky, učiněné do pondělí 19. 12. předáme dopravci v úterý 21. 12.2022.

Přesto však doporučujeme, abyste s nákupem neotáleli a nenechávali vše na poslední chvíli.❤️

Affiliate program