Přidali jsme další výhodné balíčky s DÁRKEM! Najdete v kategorií AKCE.

Tiande ženám pro intimní zdraví

Pro mnohé jsou Vánoce nejkrásnějším období v roce, pro některé naopak synonymum stresu. Ve většině případů to jsou ženy, které se snaží připravit svým blízkým co nejkrásnější vánoční svátky. Tato příprava však vyžaduje spoustu času a energie. Je na čase se odměnit za veškeré úsilí!

"Žena je jako pytlík čaje. Člověk nikdy nepozná, jak je silná, dokud se neocitne v horké vodě." - Eleanor Roosevelt

My ženy bychom si měly uvědomit hodnotu svého zdraví a především nepodceňovat prevenci. Jak začít?

SROVNEJTE HORMONÁLNÍ SYSTÉM
Hormonální rovnováha je rozhodujícím faktorem pro efektivní zvládání stresu.

  • Tím nejlepším způsobem, jak hormonální hladinu vyrovnat, je kvalitní a dostatečný spánek
  • Dalším způsobem je užívání bylinných směsí a bylinných obkladů, ze kterých můžeme doporučit ty v podobě vložek.
  • Nezapomínejte také na pobyt na čerstvém vzduchu a slunci.

JEZTE SPRÁVNÉ POTRAVINY
Existuje mnoho potravin, které svými výživovými hodnotami dokážou bojovat proti stresu. Mezi ty nejefektivnější patří zelená listová zelenina, kvalitní hořká čokoláda, borůvky či citrusové plody. Není na škodu zvolit i doplňky stravy s vitaminem C, vitaminem B, biotinem a kyselinou listovou.

PROTÁHNĚTE ZKRÁCENÉ SVALY
Během dlouhodobého stresu dochází postupně ke zkrácení určitých svalových skupin. Především to jsou svaly krku a šíje. Protahovat se po probuzení je vrozený reflex. Pokud si ráno vymezíte 10 minut na protažení a dechová cvičení, pocítíte okamžitý efekt. Budete mít nejen více energie, ale i lepší náladu. Vědci tvrdí, že první půlhodina po probuzení rozhodne o tom, jak se budeme cítit celý den.

MAILING

PRO ZDRAVÍ ŽENY
Přirozenou ochranu ženskosti je třeba podporovat. Vložky TianDe jsou vlastně bylinné obklady, které působí přes sliznice na vnitřní orgány, problémové místo i na hormonální rovnováhu. A tak kromě oblečení chrání hlavně samotnou ženu

Bylinná směs pro ženy s děhelem neboli andělikou lékařskou - přispívá k udržení normální činnosti ženského urogenitálního systému, pomáhá při nepravidelné a bolestivé menstruaci, s premenstruačním syndromem, bolesti prsou i v menopauze.

V rámci prevence rozhodně doporučujeme používat také intimní gel s koloidním stříbrem.

intimni-produkty

 

WELLNESS DOMA aneb ověřený způsob, jak se zbavit stresu!
Dopřejte si čas jen tak existovat. Relaxační koupel nebo horká sprcha vás pomocí dokonalé tělové soli uvolní, zlatá slupovací pleťová maska obalí vaši pleť jako tekuté zlato a poskytne jí plnohodnotnou péči a aktivní očistu. 

Produkty sady Hedvábná dokonalost poskytnou vašim rukám nejen komplexní péči, ale také intenzivní zážitek z kosmetického ošetření. Peeling, sůl a jemný krém vytvoří skutečnou lázeňskou atmosféru.

wellness-produkty


Potřebujete poradit​? Ozvěte se nám.

Affiliate program