Hubnutí zdravě a bez jojo efektu!

Chcete mít více energie, cítit se fit a u toho ještě zhubnout pár přebytečných „zimních kil”? Poradíme vám, jak na to.

„Dva týdny jsem držela dietu a víte, co jsem ztratila? Čtrnáct dnů.“ -  Totie Fields

Hormon, zvaný leptin, má v našem těle na starost pocit hladu a také ovládá naši "chuť na pohyb". Pokud začnete hubnout špatným způsobem, hladina leptinu se významně sníží a tělo začne tukové zásoby „chránit“. Mozek vyvolá nejen neodolatelný hlad ale také lenost. Co tak si místo hladovění dopřát zdravé hubnutí s chutí čokolády?

NEDRŽTE DIETU, ALE ZMEŇTE JÍDELNÍČEK! JAK NA TO?

1. Jezte správné potraviny
Pravidelný pohyb zkombinujte se zdravou stravou - takovou, která vás zasytí, ale přitom neobsahuje prázdné kalorie, ze kterých se přibírá na váze. Vybírejte především potraviny bohaté na vlákninu - ovesné vločky, zeleninu, ovoce, ořechy, celozrnné pečivo, luštěniny, čekankový sirup či inulin (čekanková vláknina).

2. Nepřejídejte se
Ať už vám vyhovuje jíst pětkrát denně nebo jen dvakrát, vždy snězte o něco méně, než velí vaše zvyky. Soustřeďte se pouze na jídlo a jezte pomalu, pocit sytosti se totiž dostavuje se zpožděním. Pokud si nevíte rady se svým jídelníčkem, tak můžete využít TianDe výživový program!

3. Dopřejte tělu bílkoviny
Bílkoviny jsou nejdůležitějším makronutrientem pokud se jedná o hubnutí. Bylo prokázáno, že snižují naše chutě až o 60 %, a k tomu zvyšují činnost metabolismu. A nejen že Vám zvýšený příjem bílkovin pomůže zhubnout, ale také Vám pomůže vyhnout se tzv. „jojo efektu“, který je spojen s většinou diet.

hubnuti-01

ČOKOLÁDOVÉ HUBNUTÍ
Vyčítáte si své chutě na sladké? Už se nemusíte vzdávat svého oblíbeného dezertu - proteinový koktejl s čokoládovou příchutí vám umožní nejen intenzivně prožít chuť, ale také docílit štíhlé postavy. 

Proteinový koktejl tianDe

  • výtažek ze semen guarany a pikolinát chromitý působí jakoúčinný spalovač tuků
  • zlepšuje produkci kolagenu, podporujezdraví kloubů a zvlhčuje pokožku
  • zároveň dodává tělu energii a vitalitu
  • obsahuje aminokyseliny a látky, které pomáhají při stresua navozují dobrou náladu
  • obsahuje vyvážený poměr živočišných a rostlinných bílkovin, stopové prvky, minerály a vitamíny

Proteinový koktejl můžete zakoupit zde. a kompletní informace o našich fitness produktech naleznete na www.tiande-active.eu.

hubnuti-03

CO JEŠTĚ PODPOŘÍ VAŠI SNAHU ZHUBNOUT?
Aminokyseliny BCAA, obsažené v proteinových koktejlech TianDe, mají v každém případě pozitivní vliv na proces spalování tuků. Dodají vám pocit sytosti, i když jíte méně než obvykle. To znamená, že pomáhají vyhnout se přejídání, normalizují váhu a snižují chuť na sladké.

Myslet si ale, že jen díky koktejlu budete mít pevný zadeček, je samozřejmě klam. Pokud však kombinujete sport a koktejly, zkrátíte si čas potřebný k dosažení výsledků. Zpočátku je důležité NASTARTOVÁNÍ METABOLISMU. Proto doporučujeme podpořit také činnost jater a ledvin. 

Na podporu funkce jater a ledvin rozhodně doporučujeme funkční komplex z ostropestřce mariánského, čaj na čištění ledvin nebo antioxidační komplex Shousin.

hubnuti-04

Potřebujete poradit​? Ozvěte se nám.

 

Affiliate program