Pomalu končí jarní AKCE!. BALÍKOVNA jen za 55,- Kč!

TianDe sází nové lesy

Postav dům, zploď syna, zasaď strom. To je stará moudrost koloběhu života. Kdo si to může dovolit, ten si dům rád postaví, nebo alespoň pořídí. Děti se stále naštěstí ještě rodí, takže snad nevymřeme. Ale kdo z vás kdy zasadil strom, ze kterého neměl přímo užitek? Nepočítáme jabloň či třešeň na své zahrádce, i když i to je skvělý počin. Myslíme zasadit strom jen proto, aby rostl a byl.

Je pravda, že jen tak vyrazit na kraj lesa se semenáčkem dubu asi napadne málokoho. Ne, že by to bylo tak divné; prostě na to člověk nemyslí. Ale když by se konala nějaká hromadná akce, je to výborný podnět k tomu, zapojit se do prospěšné věci.

Barbara sází strom TianDe sází lesy

Společnost TianDe stojí u takové aktivity. Přispíváme na výsadbu nových lesů z prodeje výrobků řady Eco Sphera. Les se vysazuje v různých státech světa. Většinou jde o jehličnany, ale pokud to vybraná lokalita potřebuje, sázíme i listnaté stromy.

Loni se les vysazoval poprvé i v Česku. Kdo jste tam byli, víte, jak skvělá tam byla atmosféra, kolik se udělalo práce a zažilo i legrace. Co moc oceňujeme je, že se zúčastnily celé rodiny i s dětmi. Je moc důležité, aby děti viděli jak se k přírodě a v přírodě chovat. To, že strom roste „tak nějak sám“ ještě neznamená, že si lesů nemusíme vůbec všímat. Vždyť lesy by nám jinak zmizely před očima – nadměrná těžba, kůrovec, polomy z vichřic či lesní požáry jsou obrazem současné doby. Z takové jedné vichřice se les vzpamatovává desítky let, a bez naší pomoci by to bylo ještě déle.

Letos se bude akce vysazování lesa konat opět 29-30. dubna. Sázet budeme opět na jihu naší krásné republiky v okolí rekreačního střediska Olšina. Každý je srdečně zván. Bližší informace najdete na stránce http://masterdemail.com/NP/e0651f60-5a24-419a-8827-fda82fe3125b.

Je nám ale jasné, že ne každý se může zúčastnit osobně. Nicméně každý může na tuto významnou činnost přispět. Stačí koupit libovolný produkt z řady TianDe Eco Sphera a část peněz půjde na výsadbu nového lesa.

Zapojte se do akce „Les TianDe“ a udělejte něco dobrého pro přírodu a životní prostředí. Ať už osobně, nebo i jen nákupem produktů Eco Sphera. Cokoli prospěšného má velký význam.

Užijte si trochu té atmosféry:

Affiliate program